Door Leven

boek-door-leven

 

DoorLeven bespreekt thema’s rond afscheid, verlies en gemis.
Door te leven komt iedereen oog in oog met deze thema’s. Maar hoe kan je door met leven als er ingrijpend verlies heeft plaats gevonden?
Een antwoord die Hilda Lemaire hierop geeft; door te doorleven. De artikelen in dit boekje beschrijven praktijkverhalen, concrete handreikingen, en bieden kennis over omgaan met afscheid, verlies en gemis.

DoorLeven is een vervolg op boekje 1 OverLeven.Boekje inzien? Klik hier.
Wilt u het boek bestellen? Mail Hilda@doenenlaten.com

De prijs is € 10,- exclusief verzendkosten. En wil je één van de andere boekjes OverLeven of SamenLeven erbij dan betaal je in totaal € 12,50 excl verzendkosten. Bestel je alle drie de boekjes tegelijk, dan is de prijs € 15,- excl verzendkosten.

Meer

Wil je meer hulp dan erover te lezen, klik dan op individuele gesprekken. Daar vind je veel informatie en wil je meer weten? Gewoon me bellen of mailen!

Wil of kan je (nog) geen hulp vragen, dan kan je wél al lezen over thematiek die met jouw leven te maken heeft. Doen en Laten schrijft maandelijks over het omgaan met (oud) verdriet, bijvoorbeeld: “Je moet er wel wat voor doen! En laten….”.
Daarin de aanwijzing: Ga precies het tegenovergestelde doen van waartoe je geneigd bent. “Het komt door mij en ik trek me terug” wordt dan “het komt niet door mij en ik ben er!”.

Je kunt je hier voor de nieuwsbrief aanmelden. Afmelden kan eenvoudig en op ieder moment.