Tarieven

&

Voorwaarden

Een gesprek duurt over het algemeen één uur. Voor mensen die een lange reistijd hebben, is een gesprek van anderhalf uur wellicht prettiger.

De praktijk is geopend op werkdagen van 7 uur tot 14.00 uur (‘Morgenstond heeft goud in de mond ….’) en je kan zonder verwijzing van de huisarts bij mij terecht.

Mijn uurtarief voor particulieren is € 115,- voor psychosociale therapie en is vrijgesteld van btw. Het uurtarief voor individuele coaching aangevraagd door bedrijven bedraagt € 135,-. En de kosten voor begeleiding van teams €150,-/uur.

Het tarief voor partnergesprekken bedraagt per persoon € 80,- per vijf kwartier.

De kosten van het relatieweekend bedragen € 650,- per persoon (exclusief verblijfskosten).

Voor mensen die een eigen bedrijf hebben, kan het volgende interessant zijn: Coaching is belastingaftrekbaar. Omdat het niet goed in je vel zitten, haast altijd ook van invloed is op je loopbaan kun je als particulier, werkgever en ondernemer de kosten voor loopbaanadvies als studiekosten aftrekken. Desgewenst kan ik je hierover meer vertellen.

Voorwaarden bij behandeling zijn belangrijke afspraken tussen jou en mij, zodat je kan rekenen op professionele begeleiding. Ik zet ze hier op een rijtje:
* Afspraken die niet of pas binnen 24 uur worden afgezegd, worden in rekening gebracht.De nota wordt je maandelijks toegezonden.
* Als geregistreerd lid van de NVPA wordt individuele therapie deels vergoed door een aantal zorgverzekeraars. Op de website van de NVPA kan je zien of jouw zorgverzekering hier ook onder valt.
* Ik houd me aan de beroepscode en wettelijke klachtenregelingen (NVPA, RBCZ, TCZ).
* Contact met huisarts of andere verwijzers doe ik alleen na jouw toestemming.

Je kunt mij telefonisch of per mail voor rouwverwerking van volwassen en kinderen bereiken op:
06 242 13 059 / hilda@doenenlaten.com