Nieuws

De groep “STAAN in relaties”, voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken als ze het lastig vinden om relaties (ook met zichzelf) goed aan te gaan, is vol. Je aanmelden voor de groep die september 2018 start kan nu al. Klik hier voor meer informatie.

Heb je je vader en/of moeder op jonge leeftijd moeten missen (door de dood of anderszins) en merk je dat je nu je volwassen bent daar tegen aan loopt? Bijvoorbeeld omdat het moeilijk is iemand echt te geloven als hij/zij zegt dat hij van je houdt? Omdat je alles in je eentje doet? Steeds op alles (te) voorbereid wil zijn? Op 1 oktober 2018 geef ik weer de cursusdag Je Hele Verhaal. Ik help je met vertellen over wat er toen met jou is gebeurd en leer je alternatieven voor gedrag wat je niet langer wil. Klik hier voor meer informatie.
Let op: er kunnen maximaal 4 mensen aan deze dag mee doen. Kosten € 150,- excl 21% btw (soms is het mogelijk geen btw te hoeven rekenen, neem contact op als je dat zou willen).


Mijn nieuwe boek DoorLeven is uit en te bestellen bij mij. Veel praktijkverhalen en concrete handreikingen. Klik hier om het boek te bekijken. Ook deel 1 OverLeven is te bestellen. Kijk hier  voor dat boekje.

Het Zelfonderzoek: Hulp vragen is helemaal niet zo gemakkelijk. Vragen als ‘waar ga ik aan beginnen en wat komt er allemaal boven tafel, moet ik dat wel loswoelen, en hoe lang ben ik er dan wel niet mee zoet,’ zijn heel reële vragen die haast iedereen heeft.
Om je te helpen voor jezelf eerst eens te kijken waar bij jou de schoen wringt, is er Het Zelfonderzoek.

Met voorbeelden, vragen en enkele handreikingen loop je de 6 stappen op papier door. Als je het onderzoek af hebt, heb je voor jezelf een goed beeld waar je hulp bij nodig hebt, en kan je gericht mijn meedenken vragen in een telefonisch advies gesprek van een half uur.
Je ontvangt Het Zelfonderzoek in pdf van me, en gemiddeld zijn mensen daar 20 tot 30 minuten mee bezig.
Daarna heb je én een beter beeld van je hulpvraag én alvast een beeld van mijn manier van werken. In het telefonisch adviesgesprek kunnen we dan gerichter samen kijken wat voor jou nu de beste mogelijkheden zijn.
De kosten van Het Zelfonderzoek en het telefonisch adviesgesprek bedragen totaal € 40,-excl. 21% btw.Mail hilda@doenenlaten.comof bel me op 06 24213059 als je Het Zelfonderzoek wil ontvangen.Zie voor verdere informatie over groepen het cursusaanbod