Hoe sta ik in mijn relatie(s)?

Relatieonderzoek

 

Iemand in vertrouwen nemen omdat je relatie niet goed (genoeg) loopt, is helemaal niet zo eenvoudig. Daar gaat een hele weg, vaak van eenzaamheid en kwetsuren, al aan vooraf.
Het is te begrijpen dat je aarzelt of je het moet aanpakken in (relatie)therapie, of het maar gewoon zijn beloop laat gaan. Ofwel dat je de de rigoureuze stap zet van de stekker eruit trekken.

Om je (of jullie) te helpen daarin betere eigen keuzes te maken heb ik het RelatieOnderzoek gemaakt wat je thuis zelf kan doen. Relatietherapie bestaat namelijk ook uit een relatie met elkaar onderzoeken; wat gebeurt er toch steeds tussen jullie wat jullie uit elkaar drijft? En zo’n onderzoek, daar kan je dus zelf ook al mee beginnen.
De hulp van een derde persoon inroepen kan een volgende stap worden om je relatie te versterken en vernieuwen.Ik neem je in dit onderzoek mee aan de hand van een (geanonimiseerd) praktijkvoorbeeld.
Je doorloopt 6 stappen, en elke stap wordt ingeleid met een stukje uit het leven van dit stel, gevolgd door een korte theoretische toelichting en vragen voor jullie zelf.
Aan het eind doe ik je een aantal handreikingen voor hoe nu verder te gaan. Op deze manier krijg je ook alvast een beeld van mijn manier van werken met koppels.

Bij dit RelatieOnderzoek hoort ook de mogelijkheid om er met mij in een telefonisch advies gesprek (half uur) over te spreken.

Je ontvangt het onderzoek digitaal van me, en gemiddeld zijn mensen daar drie kwartier mee bezig. De kosten voor het RelatieOnderzoek inclusief desgewenst het telefonisch adviesgesprek bedraagt € 48,50.Je kan het onderzoek met je partner doen, maar misschien past dat je (nog) niet. Dan doe je het alleen.

Het RelatieOnderzoek ontvangen? Mail hilda@doenenlaten.com of bel me op 06 242 13 059.