Resultaat

Mijn hulp is erop gericht dat mensen weer durven stilstaan bij hun verdriet en de waarheid over hun leven erkennen. Zoals een man in een gesprek tegen me zei: “Ik ben zo op de vlucht voor al die nare herinneringen, en ik wil dat niet meer”.

Ik help je

    • Boven tafel te krijgen voor wat je op de vlucht bent, welke verhalen moeten verteld worden.
    • Over verdrietige dingen van jezelf te vertellen, en ze niet langer achter slot en grendel te houden.
    • Helderheid te krijgen wanneer je je harnas aantrekt, en hoe het anders kan. Authentieker, eigener, fijner.

Opdat je goede relaties met vrienden, vriendinnen, partners, kinderen, broers, zusjes, ouders, collega’s en bazen en niet te vergeten met jezelf aan kan gaan.

Cruciaal daarin is de zin: Stoppen met wachten op wat nooit meer komt.

Ik sta echt stil bij jouw verhaal

Ik sta echt stil bij jouw verhaal zodat je jezelf ook serieus gaat nemen.

  • Ik bied je herkenning, verklaringen en toelichtingen zodat je merkt dat je niet ‘raar’ bent.
  • Ik leer je theorie die bruikbaar is zodat je houvast hebt als het leven soms zwaar is.
  • Ik geef concrete zorgvuldige therapie.
  • Of zoals iemand dat aan me onder woorden bracht: “Hilda kan je helpen om weer een frisse kijk te krijgen op je leven en functioneren. En, dat verdient zich altijd terug”.

Wat anderen vinden

“Je bent toch de enige therapeute geweest die echt naar me luisterde en er voor me was, zonder alles te verklaren en in hokjes te willen plaatsen. Gewoon die menselijke warmte, dat heeft me goed gedaan.”

“Hilda vertelde mij dat zij niet zozeer alles over mijn verleden wilde weten, maar meer de dingen waar ik op dat moment tegen aan liep en daar vervolgens mee aan de slag wilde gaan. Ook vertelde zij dat zij na ongeveer 3 bezoeken al wilde gaan evalueren en resultaat wilde zien. Ik heb hier hartelijk om gelachen (achteraf had ze trouwens toch gelijk), want dat leek mij onmogelijk, maar het sprak mij wel enorm aan.”