Samenleven

 

Samenleven, nu voor € 5,-!

SamenLeven is een vervolg op boekje 2 DoorLeven.

Maar wat is dan een goede relatie?’ Dat is één van de vragen die mij werd gesteld tijdens een relatietherapiegesprek. Ondanks dat alle relaties verschillend zijn, door zoveel verschillende mensen, is er toch een antwoord te geven.
In mijn nieuwe boek SamenLeven, ga ik in op deze en andere vragen over relaties en relatieproblemen. Nieuwsgierig naar het antwoord? Klik hier voor een preview van SamenLeven.

Een greep van andere thema’s die in het boek voorkomen zijn ontrouw, eenzaamheid in je relatie en persoonlijke problemen die leiden tot relatieproblemen. In mijn boek bespreek ik deze thema’s aan de hand van situaties en gesprekken uit mijn praktijk.


Wil je het boek bestellen? Mail Hilda@doenenlaten.com

En….. af en toe doe ik een boekje in de aanbieding en dat is nu SamenLeven. De prijs is van € 10,- naar €5,- exclusief verzendkosten.
En wil je één van de andere boekjes OverLeven of DoorLeven erbij dan betaal je in totaal € 12,50 excl verzendkosten. Bestel je alle drie de boekjes tegelijk, dan is de prijs € 15,- excl verzendkosten.

 

Meer

Wil je meer hulp dan erover te lezen, klik dan op het aanbod van partnergesprekken of op individuele gesprekken. Daar vind je veel informatie en wil je meer weten? Gewoon me bellen of mailen!

Wil of kan je (nog) geen hulp vragen, dan kan je wél al lezen over thematiek die met jouw leven te maken heeft. Doen en Laten schrijft maandelijks over het omgaan met (oud) verdriet, bijvoorbeeld: “Je moet er wel wat voor doen! En laten….”.
Daarin de aanwijzing: Ga precies het tegenovergestelde doen van waartoe je geneigd bent. “Het komt door mij en ik trek me terug” wordt dan “het komt niet door mij en ik ben er!”.

Je kunt je hier voor de nieuwsbrief aanmelden. Afmelden kan eenvoudig en op ieder moment.