Partner

gesprekken

Samen gaan praten met een deskundige derde over wat niet goed (genoeg) gaat in jullie relatie is een hele stap. Dat geldt voor iedereen.Vaak heb je samen en alleen al een lange weg afgelegd als je je aanmeldt bij mij.
Het moet anders, maar hoe?

Hoe werkt het

Partnergesprekken hebben zin als jullie beiden willen dat het beter gaat. We werken gestructureerd:

Het eerste gesprek kom je altijd samen. Ik onderzoek met jullie wat er aan de hand is.
In welke patronen zijn jullie terecht gekomen? Hoe speelt dat op in het leven van alledag? Welke gevolgen heeft dat?

Vervolgens heb je ieder een individueel gesprek met mij. Hoe sta jij erin?

Daarna kom je weer samen en bespreek ik met jullie wat mijn bevindingen zijn, hoe jullie daarnaar kijken en wat de punten zijn waarmee gewerkt moet worden en we maken afspraken over het aantal sessies.

Na acht sessies kijken we naar de voortgang. Aan je relatie werken is hard werken en dat moet dan ook wat opleveren. Dat geeft moed en vertrouwen.

Wil je contact? Klik hier

Nu even

doorpakken?

Vaak is het zo dat als jullie het moeilijke besluit hebben genomen om je te laten helpen bij jullie problemen, je dat het liefst maar meteen goed aanpakt. Ik merk dat ik dit zelf ook prettig vind werken. Daarom is er ook het aanbod om in één ochtend een intensieve start te maken.

Dat ziet er zo uit:
Voordat jullie komen, ontvang je ieder een aantal vragen die je schriftelijk beantwoordt en mij toestuurt.
Om 8 uur beginnen we met een gezamenlijk gesprek over wat niet goed genoeg gaat in jullie relatie. Vervolgens heb ik met ieder van jullie een individueel gesprek van een half uur.
Rond 10 uur ga je dan samen maar eens een eindje wandelen en bespreken wat je wil bespreken met elkaar. Ondertussen bekijk ik nogmaals jullie antwoorden op de eerder toegezonden vragen en mijn bevindingen van de ochtend tot dan toe.
Om 11 uur hebben we weer een gezamenlijk gesprek waarin we komen tot heldere gewenste verbeterpunten en gaan daarmee aan de slag.
Als jullie rond 12 uur de deur uitgaan, weet je waaraan je gaat werken, zijn er onderliggende patronen verkend en heb je voor thuis handvatten gekregen om mee aan de slag te gaan tot de volgende afspraak.