Over Leven

Het boekje Over Levenbevat herkenbare verhalen met visie en concrete aanwijzingen. Enkele thema’s die worden besproken:

  • De Gemiste Ouder
  • Hoe je je angst kunt overwinnen om echt een relatie aan te gaan
  • De mythe van familieliefde, de realiteit van familiebanden, en je loyaliteit hierin
  • De belaste, en daarmee belastende, ouder
  • Hoe vind je je weg met oud verdriet

De prijs van het boekje (61 pagina’s) bedraagt € 9,75  excl. verzendkosten en 6% btw. Boekje inzien? Klik hier. Wilt u het boek bestellen? Mail Hilda@doenenlaten.com

En wilt u het nieuwe boekje DoorLeven erbij? Dan betaalt u € 17,50 excl verzendkosten en 6% btw.

boek-door-leven

DoorLeven bespreekt thema’s rond afscheid, verlies en gemis.
Door te leven komt iedereen oog in oog met deze thema’s. Maar hoe kan je door met leven als er ingrijpend verlies heeft plaats gevonden?
Een antwoord die Hilda Lemaire hierop geeft; door te doorleven.De artikelen in dit boekje beschrijven praktijkverhalen, concrete handreikingen, en bieden kennis over omgaan met afscheid, verlies en gemis.DoorLeven is een vervolg op boekje 1 OverLeven.Boekje inzien? klik hierDe prijs is € 9,75 exclusief verzendkosten en 6% btw. En wilt u het vorige boekje OverLeven erbij dan betaalt u in totaal € 17,50 excl verzendkosten en 6% btw. Voor bestellen mail hilda@doenenlaten.com

 

 

Meer

Wil je meer hulp dan erover te lezen, klik dan op het cursusaanbod of op individuele gesprekken.Daar vind je veel informatie en wil je meer weten? Gewoon me bellen of mailen!Wil of kan je (nog) geen hulp vragen, dan kan je wél al lezen over thematiek die met jouw leven te maken heeft. Doen en Laten schrijft maandelijks over het omgaan met (oud) verdriet, bijvoorbeeld: “Je moet er wel wat voor doen! En laten….”.
Daarin de aanwijzing: Ga precies het tegenovergestelde doen van waartoe je geneigd bent. “Het komt door mij en ik trek me terug” wordt dan “het komt niet door mij en ik ben er!”.Je kunt je hier voor de nieuwsbrief aanmelden. Afmelden kan eenvoudig en op ieder moment.