Over Leven

Het boekje Over Leven bevat herkenbare verhalen met visie en concrete aanwijzingen. Enkele thema’s die worden besproken:

  • De Gemiste Ouder
  • Hoe je je angst kunt overwinnen om echt een relatie aan te gaan
  • De mythe van familieliefde, de realiteit van familiebanden, en je loyaliteit hierin
  • De belaste, en daarmee belastende, ouder
  • Hoe vind je je weg met oud verdriet

Boekje inzien? Klik hier. Wilt u het boek bestellen? Mail Hilda@doenenlaten.com

De prijs van het boekje (61 pagina’s) bedraagt € 10,-  excl. verzendkosten.En wilt u het boekje DoorLeven of SamenLeven erbij? Dan betaalt u € 18,50 excl verzendkosten. Voor drie boekjes is de prijs € 27,50 excl verzendkosten.

boek-door-leven

DoorLeven bespreekt thema’s rond afscheid, verlies en gemis.
Door te leven komt iedereen oog in oog met deze thema’s. Maar hoe kan je door met leven als er ingrijpend verlies heeft plaats gevonden?
Een antwoord die Hilda Lemaire hierop geeft; door te doorleven.

De artikelen in dit boekje beschrijven praktijkverhalen, concrete handreikingen, en bieden kennis over omgaan met afscheid, verlies en gemis.
DoorLeven is een vervolg op boekje 1 OverLeven.
Boekje inzien? klik hier

De prijs is € 10,- exclusief verzendkosten. En wilt u het boekje OverLeven of SamenLeven erbij dan betaalt u in totaal € 18,50 excl verzendkosten. Voor drie boekjes is de prijs € 27,50 excl verzendkosten. Voor bestellen mail hilda@doenenlaten.com

boek-door-leven

SamenLeven bespreekt thema’s rond het staan in relaties.

Maar wat is dan een goede relatie?’ Dat is één van de vragen die mij werd gesteld tijdens een relatietherapiegesprek. Ondanks dat alle relaties verschillend zijn, door zoveel verschillende mensen, is er toch een antwoord te geven. In mijn nieuwe boek SamenLeven, ga ik in op deze en andere vragen over relaties en relatieproblemen. Nieuwsgierig naar het antwoord? Klik hier voor een preview van SamenLeven.

Een greep van andere thema’s die in het boek voorkomen zijn ontrouw, eenzaamheid in je relatie en persoonlijke problemen die leiden tot relatieproblemen. In mijn boek bespreek ik deze thema’s aan de hand van situaties en gesprekken uit mijn praktijk.

SamenLeven is een vervolg op boekje 1 OverLeven en boekje 2 DoorLeven.
Boekje inzien? klik hier

De prijs is € 10,- exclusief verzendkosten. En wilt u het vorige boekje Doorleven of OverLeven erbij dan betaalt u in totaal € 18,50 excl verzendkosten. Voor drie boekjes is de prijs € 27,50 excl verzendkosten. Voor bestellen mail hilda@doenenlaten.com

 

Meer

Wil je meer hulp dan erover te lezen, klik dan op het cursusaanbod of op individuele gesprekken.
Daar vind je veel informatie en wil je meer weten? Gewoon me bellen of mailen!

Wil of kan je (nog) geen hulp vragen, dan kan je wél al lezen over thematiek die met jouw leven te maken heeft. Doen en Laten schrijft maandelijks over het omgaan met (oud) verdriet, bijvoorbeeld: “Je moet er wel wat voor doen! En laten….”.
Daarin de aanwijzing: Ga precies het tegenovergestelde doen van waartoe je geneigd bent. “Het komt door mij en ik trek me terug” wordt dan “het komt niet door mij en ik ben er!”.

Je kunt je hier voor de nieuwsbrief aanmelden. Afmelden kan eenvoudig en op ieder moment.